Автомобілі загального призначення для ЗСУ

Автомобілі на фронті – мастхев для бійців, адже це швидкість, гнучкість, доступність і виграний час. При цьому середня тривалість життя транспорту на фронті сягає подекуди не кілька днів, а інколи кілька годин. Саме тому це резерв, який має поповнюватися нами, волонтерами, регулярно. 

Команда фонду “Вільний Дух України”, яку очолює український гонщик Сергій Малик, з лютого по листопад 2022 передала на передову 70 автомобілів загального призначення. Українські бійці потребують як надійних позашляховиків, так і легких, маневрених багі й квадроциклів, які допомогають у розвідці. 

Запитів на автомобілі сьогодні більше, ніж доступного фінансового та технічного ресурсу, оскільки за 9 місяців війни навіть у Європі стає складно знайти автівки, які відповідатимуть потребам чи хоча б зможуть відповідати їм після ремонту й апгрейду. 

Сергій Малик, український гонщик, який має понад 40 світових нагород, досить відомий у колах міжнародної автоспільноти. Це допомогає команді нашого фонду швидше та якісніше закривати пошуки потрібного транспорту. Авто для ЗСУ – наш регулярний безперервний пошук та збір, тож будемо вдячні кожному за допомогу. 

Продовжуємо працювати на потреби захисників України.